Locurile de joaca gonflabile sunt perfecte in realizarea spatiilor de joaca de exterior, perfecte pentru sezonul cald, cand cei mici nu doresc sa stea in casa sub nici o forma.  Acestea aduc impreuna diverse tipuri de activitati si sunt pretabile atat la interor cat si la exterior, perfecte pentru orice tip de sarbatori de sezon – Craciun, Paste, etc.

Waterboyz va ofera orasele gonflabile (playground-uri), unde copiii pot face o serie de activitati sportive care sa ii tina antrenati ore intregi. De asemenea, se pot da pe numeroasele tobogane gonflabile, confectionate din PVC-Tarpaulin industrial, rezistente la apa, uzura si soare si pot chiar pune la cale o cursa cu obstacole. Aceste tobogane pot fi amplasate atat in interior – mall-uri, sali de joaca, locuri de joaca de interior; cat si la exterior – plaje, parcuri, stranduri, etc. Toboganele au cusaturi triple, toate produsele vin cu accesorii, in functie de marimea toboganului cu una sau 2 pompe sau daca este 2 in 1 tobogan si orasel gonflabil, avand totodata si kit-uri de reparatie. Nu ratati ofertele promotionale si noutatile oferite de Waterboyz. La noi gasiti tot ceea ce este necesar pentru ca cei mici sa petreaca o zi distractiva. In afara de simplele tobogane si bouncere – castele gonflabile cu care suntem obisnuiti, exista si varianta de tobogane gonflabile pentru apa – parcuri gonflabile, care au la baza o piscina ce se poate umple cu apa. Instalarea este foarte simpla si nu necesita personal calificat pentru intretinere sau pentru instalare. Insa, personalul noastru va sta la dispozitie pentru orice nelamurire si informatii suplimentare aveti nevoie.

Copiii au de asemenea la dispozitie piscine gonflabile, barcute sub forma de ratusca, vacuta, lebede sau pot alege varianta de barcuta simpla, aspectul acestora fiind pur estetic, fara a influenta gradul de distractie. In piscina, cei mici pot folosi si bile de mers pe apa, o metoda foarte distractiva de a-si petrece timpul liber.Va oferim posibilitatea de a va alege dimensiunile si culorite dorite, diverse (cort, glob, etc).

Preturile afisate sunt aferente dimensiunilor precizate in descrieri. Daca doriti alte dimensiuni, ne puteti contacta pentru a va transmite o oferta personalizata.

 

 

Tobogane Gonflabile

Waterboyz va ofera tobogane gonflabile multifunctionale cu diverse tematici! O afacere placuta si cu multe satisfactii! 

Locuri De Joaca Gonflabile – Playgrounds – Orasele Gonflabile

Locurile de joaca gonflabile profesionale reunesc mai multe tipuri de activitati si va sigura ca cei mici nu se vor plictisi. 

Castele Gonflabile

Jucarii Gonflabile – Activitati Sportive

Daca  sunteti interesati de ceva din aceasta sectiune, contactati-ne. Va multumim!Produsele gonflabile din aceasta categorie vizeaza activitati care sa provoace copiii la miscare si joaca in aer liber.

Gonflabile De Agrement In Apa

Aveti o plaja in administare? Un parc acvatic sau strand? Mai jos aveti cateva exemple dintre cele mai apreciate produse. Jucariile sunt produse din PVC  Tarpaulin industrial de 0.9mm grosime, se pot face la ce dimensiuni si in ce culori doriti dumneavoastra.

Bile De Mers Pe Apa Si Piscine Gonflabile

Barcute Gonflabile, Electrice / Cu Pedale

Ne plac lucrurile bine facute si duse la bun sfarsit. De aceea, daca doriti, noi amenajam locurile de joaca de la A la Z si vi le predam la cheie. Sunt multe elemente pentru care puteti opta la amenajarea unui loc de joaca de interior, iar noi vi le putem oferi pe absolut toate.

Cursa Cu Obstacole

De Sezon-Craciun, Paste

Promotionale

Diverse (Cort, Glob, Etc)

To Top

WhatsApp chat