Scurta Descriere

Baga fisa, coboara sacul, concentreaza-te….. ia-ti avant, siii…..loveste l cat poti tu de TAREEE! Cine nu cunoaste Jocurile de BOX(Jocurile de dat sau de lovit cu pumnul, cum se numesc popular)? Cu totii le am vazut si incercat pe la Sarboatoarea de zilele orasului, festivale, balciuri sau chiar la salile de jocuri  electronice. Singuri, sau cu prietenii cu totii am incercat, sau macar stim pe cineva care a incercat, “sa dea aparatul peste cap” cu lovitura sa de pumn.

Waterboyz tine aproape de colegii de breasla care isi dedica timpul pentru a distra si a binedispune lumea de la targuri, balciuri si alte sarbatori. Astfel ca venim cu aceasta propunere: Aparate de box (‘Aparat  de dat cu pumnu’), in diferite variante, jocuri de imbunatatire a reflexelor si coordonarii ochi-mana(Jocul Catch de Light) si jocuri de fotbal – lovitura mingii cu piciorul. Daca veti dori un joc de box de la noi, va veti putea alege accesoriile cele mai potrivite bugetului/dorintelor dumneavoastra. Spre exemplu pentru un Joc Box se poate alege: acceptator de fise/bancnote, casuta pentru bani si dozator de bilete. Toate aceste accesorii sunt optionale si nu sunt incluse in pret.

Toate jocurile de box si celelalte electronice sunt fabricate in Europa, vin insotite de garantie, si certificat de conformitate.

To Top

WhatsApp chat