Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Locuri de joaca de interior – modulare

Waterboyz va propune: Locuri de joaca modulare pentru interior, personalizabile! Daca aveti in plan sa incepeti o afacere in ceea priveste locurile de joaca de interior sau doriti sa aduceti imbunatatiri afacerii deja existente, suntem bucurosi sa contribuim! Locurile de joaca modulare au diverse tematici: jungla, acvatic, desene animate cunoscute, corabii, etc. Extrem de distractive, aceste locuri de joaca modulare se proiecteaza in functie de spatiul si bugetul de care dispuneti, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea si nu in ultimul rand distractia celor mici!

Detalii

Toate locurile de joaca sunt  insotite de garantie 24 luni, instructiuni, certificat de conformitate TUV, echivalent ISCIR, si toate accesoriile necesarii montarii si punerii in functiune.

Pentru ca suntem parinti si stim ce insemna grija fata de copii, folosim numai materiale de provenienta europeana, de aceea locurile noastre de joaca sunt de o caliate foarte buna, iar joaca se petrece in maxima siguranta.
Va asiguram consultanta in ceea ce priveste proiectarea si alegerea jocurilor ce vor face parte din structura modulara. Puteti alege: piscina cu bile (ocean balls), tobogan , curse cu obstacole, tunele, tunuri cu mingi de burete, tiroliana, cos de baschet, podulete, joculete de X si O, perete catarator, obstacole orizontale, verticale, poduri, mingi gigant  si multe altele.
Mai jos va prezentam cateva modele si dimensiuni.

 

mai putin

Solicitati o oferta personalizata!

Fii la curent cu ultimele produse intrate și ofertele noastre speciale