Noi SC SEASIDE PLAYGROUNDS SRL cu sediul social in Romania, judetul Constanza, Localitate Constanza, str. Prel. Bucovinei, Nr. 8b, Et. 1, Ap. 3, Bloc De Locuinte (c1), CUI RO35875580, Nr. ORC J13/821/2016, e-mail: waterboyz.romania@gmail.com cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest site. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, waterboyz.ro. administrat de SC SEASIDE PLAYGROUNDS SRL.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați.

 

  • Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau telefonul unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comertului electronic, SEASIDE PLAYGROUNDS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera in scop de ofertare, transmitere de news-lettere, reclama/publicitate.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de waterboyz.ro
  • În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergereadatelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrciționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să ne scrieți fie prin e-mail la adresa office@waterboyz.ro, fie prin poștă la următoarea adresă poștală Localitate Constanza, judet Constanta, str. Prel. Bucovinei, Nr. 8b, Et. 1, Ap. 3, Bloc De Locuinte (c1).
  • În mod implicit, site-ul waterboyz.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să citiți Politica de cookies.
  • Prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dvs. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoatră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.
  • Noi folosim de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane spcifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai jos, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.
  • Informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri.
  • SEASIDE PLAYGROUNDS SRL nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
  • Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului waterboyz.ro constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail offiece@waterboyz.ro.

Persoane Imputernicite

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter, desfasurarii corespondentei societatea SEASIDE PLAYGROUNDS SRL apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de suport IT  etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti.

In cadrul acestor procese este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@waterboyz.ro

Va multumim!

To Top