Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Tobogane Gonflabile

Waterboyz va ofera tobogane gonflabile cu diverse tematici!

O afacere placuta si cu multe satisfactii! Asa suna o afacere cu tobogane gonflabile, de la Waterboyz. Echipamentele noastre sunt confectionate din PVC-Tarpaulin industrial, un material special pentru acest tip de produse. Materialul are o grosime de 0.55mm , o greutate de 620gr/m2 si este rezistent la apa, uzura si soare. Prin urmare, aceste echipamente sunt foarte versatile, putand fi amplasate la interior – mall-uri, sali de joaca, locuri de joaca de interior; sau  la exterior – plaje, parcuri, stranduri, etc.

 

Detalii

Toboganele gonflabile au cusaturi duble, triple, iar in punctele critice chiar cvadruple. Toate produsele vin cu certificat CE, EN 14690(document obligatoriu privind siguranta echipamentelor gonflabile), accesorii(sac de transport si depozitare), una sau 2 pompe(functie de marimea toboganului) si kit-uri de reparatie. Dimensiunile si culorile sunt la alegerea dumneavoastra, sau a copiilor! Preturile afisate sunt aferente dimensiunilor precizate in descrieri. Daca doriti alte dimensiuni, va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata.

Daca nu gasiti tobogane gonflabile  pe placul dumneavoastra la noi pe site, va putem face la comanda orice model doriti, si la orice dimensiune doriti.  Tot ce va ramane de facut este sa le asezati pe pozitie si sa dati drumul la distractie!

 

mai putin

Solicitati o oferta personalizata!

Fii la curent cu ultimele produse intrate și ofertele noastre speciale