Contact

Date de Contact:
Sc Waterboyz Srl
Adresa: Str Constantin Brancusi nr 63, Constanta
Email: waterboyz.romania@gmail.com
Telefon: 0724 547 343

Tobogane Gonflabile

Waterboyz va ofera tobogane gonflabile cu diverse tematici!

Toboganele sunt confectionate din PVC-Tarpaulin industrial, un material special pentru acest tip de produse. Materialul are o grosime de 0.55mm , o greutate de 620gr/m2 si este rezistent la apa, uzura si soare. Prin urmare, aceste tobogane sunt foarte versatile, putand fi amplasate la interior – mall-uri, sali de joaca, locuri de joaca de interior; sau  la exterior – plaje, parcuri, stranduri, etc.

 

Detalii

Toboganele gonflabile au cusaturi triple, iar in punctele critice chiar cvadruple. Toate produsele vin cu certificat CE, accesorii, una sau 2 pompe(functie de marimea toboganului) si kit-uri de reparatie. Dimensiunile si culorile sunt la alegerea dumneavoastra, sau a copiilor! Preturile afisate sunt aferente dimensiunilor precizate in descrieri. Daca doriti alte dimensiuni, va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata.

Daca nu gasiti toboganul gonflabil  pe care il doriti la noi pe site, va putem face la comanda orice model doriti, si la orice dimensiune doriti.  Tot ce va ramane de facut este sa le asezati pe pozitie si sa dati drumul la distractie!

 

mai putin

Solicitati o oferta personalizata!

Fii la curent cu ultimele produse intrate și ofertele noastre speciale