Scurta Descriere

Trambuline elastice pe Waterboyz.ro

Una dintre distractiile ultimilor ani, la mare, munte la targuri sau evenimente este trambulina elastica. Cel mai cunoscut mijloc de agrement din ultima perioada pentru copiii de toate varstele.

Sar, topaie, se dau peste cap – copii adora trambulina elastica si ghidusiile pe care le pot face sarind. Mai jos va prezentam cele mai uzuale modele de trambuline eslastice, si cele mai rentabile din punct de vedere al productivitatii. Toate saltele elastice sunt profesionale, confectionate din cadru de aluminiu si saltea made in USA.  Toate trambulinele elastice comercializate pe site-ul nostru vin insotite de garantie, certificat de calitate, TUV, ISO.
Trambulina reprezinta genul de element distractiv care nu se invecheste niciodata si de care nu te poti plictisi. Pe langa faptul ca este foarte distractiva, trambulina reprezinta si o oportunitate de a face putina miscare, aceasta fiind necesara si benefica la orice varsta. In functie de spatiul de care dispuneti, va putem la dispozitie cele 3 variante de trambuline elastice perfecte pentru curtea dumneavoastra. Trambulina elastica cu 4 locuri, cea cu 6 locuri sau cea cu 8 locuri. Cu siguranta cei mici vor fi foarte incantati sa vada ca au chiar acasa trambulina lor proprie fara a fi nevoie sa ii duca parintii la locul de joaca. De asemenea, daca aveti un business ce presupune un loc de joaca de interior, atunci trambulina elastica nu trebuie sa lipseasca. Aceasta este unul dintre echipamentele de joaca la cea mai mare cautare atunci cand vorbim depre un loc de joaca. Este perfecta pentru sarbatorirea aniversarilor copiiilor si totodata si un mijloc de a va spori veniturile. Puteti oricand sa o inchiriati celor ce organizeaza petreceri pentru copiii cu tematica sau puteti merge in sezonul cald la mare, unde trambulinele sunt printre principalele atractii ale turistilor.

Studiati ofertele noastre si alegeti-o pe cea care considerati ca este cea mai potrivita pentru dumnevoastra.

To Top

WhatsApp chat