Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Trenulete electrice/carusele electrice

Ne plac lucrurile bine facute si duse la bun sfarsit. De aceea, daca doriti, noi amenajam locurile de joaca de la A la Z si vi le predam la cheie. Sunt multe elemente pentru care puteti opta la amenajarea unui loc de joaca de interior, iar noi vi le putem oferi pe absolut toate.

Detalii

Trenulete electrice/carusele electrice

Vedetele targurilor si mall–urilor din toate orasele, sunt acum disponibile si la Waterboyz. Va puteti alege ce model doriti dumneavoastra, cu ce diametru a sinei credeti ca vi se potriveste. Waterboyz va ofera consultanta si cele mai bune sfaturi pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca. Toate vagoanele sunt din fibra de sticla de calitate, sina este din otel inoxidatbil, iar culorile sunt vii si rezistente. Viteaza este de 5-8 ture/minut.  Functioneaza la 220V. Se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 13 ani.  Toate trenuletele beneficiaza de garantie 12 luni, primiti factura, garantie, certificat, toate accesoriile necesare punerii in functiune

Carusele au 3 locuri, 4 , 6  sau mai multe, dupa cum doriti  dumneavoastra. Toate caurselele de copii functioneaza la curent obisnuit 220V,  instalarea fiind foarte facila.

 

mai putin

Solicitati o oferta personalizata!

Fii la curent cu ultimele produse intrate și ofertele noastre speciale