Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

VR – Aparat Realitate Virtuala

Waterboyz va prezintă cel mai nou trend în materie de locuri de joacă! În toată lumea au apărut aceste activităţi care sunt că un magnet pentru toţi pasionaţii de jocuri.

Detalii

Dacă vreţi să fiţi unici pe piaţă locurilor de joacă din România, noi va prezentăm cea mai nouă tehnologie din domeniu: JOCURILE DE REALITATE VIRTUALĂ !

Cine a spus că jocurile sunt doar pentru copii? Acum cu nouă REALITATE VIRTUALĂ oricine se poate juca!

Această reprezintă ultima tehnologie în domeniul jocurilor şi este perfectă pentru locurile de joacă pentru că oferă o activitate solicitantă pentru copii cu vârste mai mari şi poate chiar adulţi!

Această tehnologie de realitate virtuală permite mişcarea liberă în timpul jocului, fiind conectat la o consola de jocuri cu bandă de alergare şi cu ochelari speciali.

Anumiţi senzori permit mişcări la 360 grade şi în funcţie de joc poţi execută diferite mişcări pe o bandă precum sărituri, întoarceri şi aplecări, poţi conduce maşini, poţi zbura şi stă jos.

Pentru a face experinţă această cât mai reală se folosesc nişte încălţări sau accesorii speciale pentru încălţăminte care dau senzaţia că jucătorul este în mijlocul acţiunii, într-o lume reală.

Aparatele de REALITATE VIRTUALĂ pot fi perfecte pentru spaţiul dumneavoastră, sunt pretabile pentru orice spaţiu deoarece pot fi pentru o persoană, 2,3, 4 sau chiar 6.

 

mai putin

Solicitati o oferta personalizata!

Fii la curent cu ultimele produse intrate și ofertele noastre speciale